Loading... Please wait!

nadyagroup-групаж-германия.jpg

Групажна линия от Германия до България

5 ноември, 2018 Без категориягрупажен транспортспедициятранспорт

Групажна линия от Германия до България

Групажна линия от Германия,

Съществува ли човек, който да не смята Англия  за една от страните в Европа. Които са с най-либерална политика и предлагат много възможности? Може би това е една от причините все повече български фирми да пренасочват седалищата си и своята дейност именно към тази страна. Това не ви ли навежда на мисълта, че може би не случайно повечето фирми за превози. Имат специална колона предназначена за превози и транспорт до Германия  и обратно.

Групажна линия от Германия

Едва ли бихме могли да отгатнем какви са конкретните причини на всяка една фирма. Насочила своята дейност към Германия , но можем да си представим как живеят хората в страната на Автомобилите .
Е, ако вие сте фирма, която желае или се нуждае от транспорт чрез употребата на групажни линии от България до Германия  или от Германия  до България. И се чудите на кого да възложите тази отговорна задача. То нека ви препоръчаме една от тях. Стане ли въпрос за фирма, която да извършва международни превози в страната и чужбина, още повече седмични превози от България до Германия  и обратно, то това е НАДЯ ГРУП  ЕООД.

Вероятно не сте чували за тази фирма,

това е, може би, защото тя е сравнително от скоро на българския пазар. Нейната дейност е насочена именно към превоза, транспорта, логистиката и спедиторските услуги на различни товари, които трябва да бъдат транспортирани от една точка до друга.

 

В случай, че се притеснявате, че вашата стока би могла да бъде увредена, когато става въпрос за транспорт до определена държава, не се притеснявайте. НАДЯ ГРУП  ЕООД предлага застраховка на вашия товар, в случай, че по време на транспортирането нещо му се случи.

Искате да използвате услугите на транспортна фирма, но се притеснявате, че товарът е твърде голям, за да използвате услугите на групажната линия. Не се тревожете, специално за вас, тази фирма е предвидила и възможността за превоз на единичен товар до Германия.

Групажна линия от Германия

 

Други допълнителни услуги, които фирмата предлага е т.нар.

Карго застраховка, чиято цел е да ви обезщети в случай, че вашия товар не пристигне или бъде повреден. В следствие на различни форсмажорни обстоятелства.

Ако, пък сте от личностите, които се притесняват и нямат доверие на никого. Ние можем да ви предложим услуга. Чрез която да можете да следите вашия товар и неговия превоз по всяко едно време. Това би могло да се случи, след като направите проверка в сайта, като въведете уникалния, референтен номер, който ще получите, когато вашата пратка отпътува от първоначалното местоположение.

Не рискувайте! Доверете се на най-добрите! При посещение на сайта на НАДЯ ГРУП, ще получите повече информация за предлаганите услуги.

Групажна линия от Германия

Ние ще ви дадем правилната посока, можете да се свържите с нас!

 

zastrahovam.com                                   servizko.com