ga('send', 'pageview');

Loading... Please wait!

.gif

Групажна линия от България до Англия

19 декември, 2017 групажен транспортЛогистикаспедициятранспорт

Групажна линия от България до Англия

Групажна линия,

Съществува ли човек, който да не смята Англия  за една от страните в Европа. Които са с най-либерална политика и предлагат много възможности? Може би това е една от причините все повече български фирми да пренасочват седалищата си и своята дейност именно към тази страна. Това не ви ли навежда на мисълта, че може би не случайно повечето фирми за превози. Имат специална колона предназначена за превози и транспорт до Англия  и обратно.

 

Едва ли бихме могли да отгатнем какви са конкретните причини на всяка една фирма. Насочила своята дейност към Англия , но можем да си представим как живеят хората в страната на Кралицата.
Е, ако вие сте фирма, която желае или се нуждае от транспорт чрез употребата на групажни линии от България до Англия  или от Англия  до България. И се чудите на кого да възложите тази отговорна задача. То нека ви препоръчаме една от тях. Стане ли въпрос за фирма, която да извършва международни превози в страната и чужбина, още повече седмични превози от България до Англия  и обратно, то това е НАДЯ ГРУП  ЕООД.

Вероятно не сте чували за тази фирма,

това е, може би, защото тя е сравнително от скоро на българския пазар. Нейната дейност е насочена именно към превоза, транспорта, логистиката и спедиторските услуги на различни товари, които трябва да бъдат транспортирани от една точка до друга.

 

В случай, че се притеснявате, че вашата стока би могла да бъде увредена, когато става въпрос за транспорт до определена държава, не се притеснявайте. НАДЯ ГРУП  ЕООД предлага застраховка на вашия товар, в случай, че по време на транспортирането нещо му се случи.

Искате да използвате услугите на транспортна фирма, но се притеснявате, че товарът е твърде голям, за да използвате услугите на групажната линия. Не се тревожете, специално за вас, тази фирма е предвидила и възможността за превоз на единичен товар до Англия.

 

 

Други допълнителни услуги, които фирмата предлага е т.нар.

Карго застраховка, чиято цел е да ви обезщети в случай, че вашия товар не пристигне или бъде повреден. В следствие на различни форсмажорни обстоятелства.

Ако, пък сте от личностите, които се притесняват и нямат доверие на никого. Ние можем да ви предложим услуга. Чрез която да можете да следите вашия товар и неговия превоз по всяко едно време. Това би могло да се случи, след като направите проверка в сайта, като въведете уникалния, референтен номер, който ще получите, когато вашата пратка отпътува от първоначалното местоположение.

Не рискувайте! Доверете се на най-добрите! При посещение на сайта на НАДЯ ГРУП, ще получите повече информация за предлаганите услуги.

 

Ние ще ви дадем правилната посока, можете да се свържите с нас!

 

zastrahovam.com                                   servizko.com