Loading... Please wait!

nadyagroup-com.jpeg

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ И КАЧЕСТВЕНИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

7 юли, 2018 Без категория

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ,

„Надя Груп 83“ ЕООД е фирма, наложила се в сферата на транспортните и спедиторските услуги. Фирмата е със седалище в София, но освен в границите на страната, предлага комплексни спедиторски услуги и на територията на Европа.

Сред държавите, до които  Надя Груп  извършва редовни превози, както на цели, така и на групажни товари са: Италия, Великобритания, Германия, Франция, Румъния, Гърция, Австрия и др.

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ ДО КЛЮЧОВИ ДЕСТИНАЦИИ

Компанията организира ежеседмичен транспорт до ключови европейски точки, като най-застъпени са релациите:

България – Холандия  – България

България – Португалия – България                                      България – Гърция  – България

България – Испания  – България                                             България – Русия  – България

България – Англия  – България                                                България – Беларус  – България

България – Германия  – България                                            България – Украйна – България

България – Холандия – България                                             България – Ирландия  – България

България – Франция  – България                                              България – Швейцария – България

България – Белгия  – България                                                  България – Турция  – България

България – Полша  – България                                                  България – Сърбия  – България

България – Румъния  – България                                             България – Унгария  – България

Автомобилите на Надя Груп    пътуват редовно, както до столиците, така и до други възлови локации като. Барселона, Валенсия, Севиля, Порто, Ротердам, Хага, Томар, Коибра, Брага и др.

КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА

Всеки курс се провежда от екип опитни шофьори, които се грижат всяка пратка да достигне получателя си в отлично състояние и на време. Клиентите могат да изберат опцията транспорт „от врата до врата”, както и да получат съдействие за товаро-разтоварителната дейност.

С Надя Груп  може да превозите разнообразни типове багаж. Фирмата предлага надежден транспорт на лични вещи, чупливи предмети, товари под температурен режим, извънгабаритни и високообменни товари, опасни ADR товари, пратки и групажни товари от всякакво естество.

Независимо дали имате нужда от транспорт на индивидуални и групажни товари,Надя Груп   ще удовлетвори нуждите Ви, като Ви предложи качествени комплексни услуги.

Надя Груп  предлага и складиране на вещи, като осигурява денонощно видеонаблюдение. Богатият автопарк на фирмата разполага с изправни и модерни превозни средства, някои от които, готови да потеглят незабавно.

За спокойствието на клиентите си, компанията осигурява професионално опаковане на пратките и GPS-мониторинг за проследяване на прогреса във всеки един момент. По желание, клиентът може да направи пълна, или частична застраховка на товара.

Митническо оформление

При нужда от оформяне на митнически документи, Надя Груп  ще Ви съдейства за по-бързото попълване и оформяне на документите. Митническото оформяне и изисквания постоянно се променят. Въвеждат се нови правила, което понякога затруднява клиентите и им отнема много време.  Да се справят с тази неприятна част. За спокойствието на всеки, който не иска да губи време в попълване на документация, Надя Груп  ще Ви предложи професионално оформяне на всички нужни документи.

СИГУРНОСТ & ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ

 Надя Груп гарантира своевременното транспортиране на всички поети ангажименти и не прави компромис с качеството на работа.Зад гърба си. Фирмата има множество партньорства и клиенти, както на местна, така и на чужда почва.

Фирмата ще Ви предложи бързи срокове, охраняеми складови бази, гъвкав график, разнообразни локации, но преди всичко изгодни персонализирани условия. С нужния опит и ресурси,  Надя Груп се нарежда на челните места в предлагането на професионални спедиторски услуги.

Zastrahovam.com                                       Servizko.com                                FACEBOOK