Loading... Please wait!

Това е точното място

АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ

Международен автомобилен транспорт на цели и групажни пратки


С нашите камиони можете да изпратите различни по обем и размер палетизирани и непалетизирани пратки, опасни товари и температурно чувствителни стоки до различни международни дестинации в Европа, Азия, Русия и Украйна. Ние превозваме:

 • цели товари /FTL/
 • конвенционални товари
 • опасни товари /ADR/
 • стоки изискващи температурен режим.
 • транспорт на извънгабаритни товари

Предлагаме всички видове сухопътни вътрешни и международни доставки:

Групажен превоз и групажни пратки

Транспортираме палетизирани и непалетизирани групажни пратки, във всякаква форма, обем и тегло включително опаси товари и хладилни пратки. Предлагаме експедитивно товарене от адрес на клиента и от наша складова база, осигуряваме магазинаж и техническа обработка.

Международен транспорт на опасни товари

Надя Груп предлага международен транспорт на  товари,  вещества и продукти, които се превозват при специални мерки за сигурност. Съобразно изискванията на   Европейската спогодба за международен превоз на опасни товари по шосе (ADR)  разполагаме със специално оборудвани камиони,  управлявани от лица притежаващи необходимата квалификация.

Xладилен транспорт до повече от 50 държави

Ние сме готови да се погрижим за всички специфични температурни нужди на вашия транспорт до Европа, Азия, Русия и Украйна. Разполагаме с необходимите хладилни композиции с постоянен мониторинг и автоматизирано управление на температурата.

Kуриерски услуги

Предлагаме доставка на спешни и специализирани пратки от врата до врата с гарантиран срок на доставка.

Превоз на личен багаж

Наша уникална услуга с фокус върху международен транспорт на лични вещи, премествания, пратки с личен багаж.Транспорт врата – врата с повишено внимание и постоянен достъп до информация за местоположение на пратката. Повече за тази услуга вижте тук

Транспорт на Конвенционални товари

Транспортираме всички товари, движещи се по международните транспортни конвенции CMR/TIR, разполагаме с цялостната документация и транспортни средства, отговарящи на всички международни изисквания.

Гарантирано качество и проследяване на всяка пратка

Предлагаме висококачествен транспортен продукт с надеждни връзки в цяла Европа, Азия, Русия и Украйна. Разполагаме със собствен автопарк, постоянно проследяване  на пратките и опитен екип от професионалисти.

 • Транспортираме палетизирани и непалетизирани стоки и пратки, опасни товари, извън габаритни товари, температурни пратки;
 • Експресни доставки на конвенционални товари;
 • Oсигуряваме най-доброто транзитно време;
 • Имаме свободни транспортни средства всяка седмица в ЕС;
 • Клиентите ни получават високонадеждна информация за доставка „врата-врата” , имат постоянен достъп до пълна и точна информация;
 • Професионална консултация и бърза обратна информация по всеки казус;
 • Всички карго застраховки;
 • Най-разумните цени без никакви скрити такси.

Обадете се на 02 444 7000 за да научите повече за тази услуга.

Автомобилен транспорт за Русия и бившите съветски републики

Предлагаме отлично организиран транспорт до и от Русия и бившите републики с товарене от  и доставка до всяка точка на България. Цели и групажни пратки. Предлагаме пълната гама специализирани превози, вкл. хладилни камиони. Бърза реакция на запитвания, най-доброто транзитно време и отлични цени без скрити такси. Съдействаме с митническо представителство.

Автомобилен транспорт за Украйна

Дългогодишен опит в доставки на цели и групажни превози от и до цялата територия на Украйна. Експресно товарене и кратки транзитни срокове на най-разумните цени, без допълнителни такси. Предлагаме митническо представителство и съдействие при оформяне на документацията.

Митническо агентство

За да си спестите  главоболията с митниците, доверете се на нашия екип от опитни митнически агенти, които ще ви помогнат бързо и безболезнено да получите стоката си на желания адрес без усложнения, глоби и закъснения. От нашите митнически брокери ще получите максимално професионално съдействие и консултация по оптимизацията на подготовката и обработката на митническия товар. Предлагаме и електронно митническо освобождаване – NCTS.

Свържете се с нашите митнически експерти на телефон: 02 444 7000

Товарене и складиране

Надя Груп разполага с 5000 кв.м. складова площ и 4 модерни рампи в кв. Казичене, София.  Осигуряваме експресно товарене от адрес на клиента или от наш склад и предлагаме:

 • Складиране;
 • Палетизиране;
 • Стречоване;
 • Чемберосване;
 • Магазия.

Свържете се с нашия експерт по международен авто транспорт на телефон 02 444 7000


ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

ДРУГИ УСЛУГИ


СЕКЦИЯ ИЗТЕГЛЯНЕ

БРОШУРИВРЪЗКА С НАС

+3592 444 7000
transport@nadyagroup.com


БЪРЗИ ДОСТАВКИ

Най-кратки срокове за доставка и гъвкава ценова политика по целия свят. Ускорете доставката и спестете пари.СИГУРНОСТ

Ние поставяме на първо място безопасността на нашите шофьори, обществеността, нашите клиенти и техните продукти.КАРГО ЗАСТРАХОВКИ

Частична и пълна застраховка на товари, можете сами да измервате риска си и да прецените от каква застраховка имате нужда.ОТНОСНО НАЗЕМНО КАРГО

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ


Не сте сигурни колко ще ви струва?

Използвайте нашия калкулатор, за да разберете!