Loading... Please wait!

nadyagroup.jpg

Групажна линия Франция – България – Франция

26 февруари, 2018 Без категориягрупажен транспортЛогистикаспедициятранспорт

Групажни линии от и до България – Франция

Групажна линия Франция – България – Франция,

 

 Групажна линия Франция,

 

Групажна линия Франция – България – Франция,

Както при останалите дестинации, до които извършваме регулярни групажни линии и тези до Франция тръгват във вторник. Сряда и се връщат петък/събота. Транспортната компания Надя Груп ЕООД няма никакъв проблем да извърши международен превоз от и до България-Франция, без значение от неговата цел. Била тя доставка на стоки, превоз на ADR товари и т.н. Както управителят на фирмата  спомена.  „Целта пред Надя Груп ЕООД  е да печели нови партньори и да се развива заедно с тях”.

Тези негови думи трябва да ви гарантират, че зад екипа на фирмата стоят сериозни хора, които искат и се развиват в сферата на международните превози и услуги. Самият факт, че през 2012 година Надя Груп ЕООД стартира едва с 3 камиона, а в момента разполага с 16, които са на 100 % изплатени. Трябва да ви подскаже за намеренията на компанията! Само за 3 години тя успя да се наложи като един от основните играчи на пазара за външни и вътрешни транспортни услуги.
 Групажни линии от и до България – Франция
Това са дестинациите, до които ежеседмично извършваме международни превози. Превозваме опасни ADR  товари, стоки, хранителни стоки с краткотраен срок на годност и всякакви други товари. Осигуряваме логистика и спедиция, която се изразява в подготвянето и оформянето на необходимите документи за преминаването през границите на всяка една държава!

Групажни линии от и до България – Франция

Групажните линии до Франция се извършват всеки вторник. Тогава нашите камиони тръгват и при нормални обстоятелства пристигат най-късно в петък, без значение от видът на товара, който извозват – било то опасен, хладилен и т.н. В случай на загуби поради наша вина.  Закъснение на товара или неуспешното му доставяне, фирма Надя Груп ЕООД  гарантира, че ще изплати загубите на своя клиент.

Групажна линия : България | Франция |

Ежеседмично извършваме групажни линии от и до България, Франция. Ако имате нужда от международен превоз до някоя от посочените дестинации. То искаме да ви информираме, че сте попаднали на възможно най-подходящото място за целта. Надя Груп ЕООД  предлага своите висококачествени и доказани услуги в сферата на транспорта и логистика. Които по думите на нашите клиенти са на „световно ниво”. Разполагаме с богат автопарк, който работи не само по групажните линии, но може да бъде използван и за извършването на самостоятелни превози. Освен това можем да ви осигурим превози по въздух и вода. Всекидневни авиопратки до всяка точка на света!

Да се върнем на въпроса с групажните линии обаче. За да се включите в тях трябва да направите предварителна заявка. Нищо сложно! Просто се свържете с нас или елате на място в офисът ни на улица Пловдивско полое  11  в София или ни позвънете на посочените телефони в сайта. Освен до горепосочените държави, извършваме международни превози още до Англия, Ирландия, Турция, Белгия, Холандия, Австрия, Румъния, Гърция и и Италия,Белгия,Унгария,Испания и много други.
Харесайте ни във ФБ :                        Zastrahovam.com                         Nadyagroup.com