Loading... Please wait!

nadyagroup-com.jpg

НАДЯ ГРУП  ЕООД, е частна независима компания, която през последните три години се доказа като един от водещите спедитори в България.

ТРАНСПОРТ ОТ И ЗА ИСПАНИЯ,

В офиса на фирмата в София работят повече от 10 квалифицирани служители, които са ангажирани в изпълнението на нашите услуги, като се стремим непрекъснато да поддържаме най-високо качество за нашите клиенти.

На Ваше разположение е един екип от специалисти, които могат да предложат индивидуални транспортни решения. Някои от основните услуги, които предлагаме са:

Международен и вътрешен транспорт за Испания

Превоз на цели и групажни товари за Испания

Временно складиране

Като основните предимства, можем да Ви осигурим фиксираните годишни цени и ефективна координация между Вас и нашите служители.

Автопарк: Нашата компания разполага със собствен автопарк от 17 бр. композиции, от, които 15бр. влекачи (Евро 4 и Евро 5) и 15 бр. полуремаркета, от които 5 бр. хладилни (с двутемпературен режим) и 12 бр. тристранни щори (брезент). Също така можем да предложим превоз със 6 бр. високообемни композиции, от които 4 бр. мегатрейлър с обем 100 куб. м. и 2 бр. хенгер. с обем 120 куб. м.

По-голямата част от тях разполагат с АДР ОБОРУДВАНЕ за превоз на опасни товари, както и с по ДВАМА ШОФЬОРИ, за да можем да осигурим на нашите клиенти максимално кратки срокове на доставка. Автомобилите ни пътуват в целия Европейски Съюз и най – вече в страните като ФРАНЦИЯ, ИСПАНИЯ и ПОРТУГАЛИЯ.

Предлагаме и ежеседмични групажни линии от България за Испания ;ТРАНСПОРТ ОТ И ЗА ИСПАНИЯ

ТРАНСПОРТ ОТ И ЗА ИСПАНИЯ
ТРАНСПОРТ ОТ И ЗА ИСПАНИЯ

I. България – Испания: ден на тръгване от терминал: Вторник / Петък; ден на пристигане в терминал: Петък / Вторник;

Испания – България: ден на тръгване от терминал: Вторник / Петък; ден на пристигане в терминал: Петък, Събота / Вторник, Сряда;

II. България – Гърция: ден на тръгване от терминал : Петък; ден на пристигане в терминал: Понеделник;

Гърция – България: ден на тръгване от терминал: Вторник / Петък; ден на пристигане в терминал: Сряда / Понеделник;

Склад: Разполагаме със складови площи от 2 200 кв. м. за временно складиране на стоки в София. Складът се намира в индустриалната зона на кв. Казичене в близост  до Околовръстен път, както и двете главни магистрали на България (Е79 и Е80).

Контакти: Тел: (+359) 888051111        (+359) 0896660636              (+359) (02) 444 7000

mail: transport@nadyagroup.com;1532 Казичене, София, Ул. „Трети Март”, № 22;

 

СЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ FB :                     SERVIZKO.COM                     Zastrahovam.com