Loading... Please wait!

nadyagroup-transport.jpg

Как да организирам транспорт на товар до Англия?

15 октомври, 2018 Без категориягрупажен транспортЛогистикаспедициятранспорт

 Как да организирам транспорт на товар до Англия?

транспорт до Англия,

Вие сте фирма, чиято дейност трябва да бъде преместена в Англия или в друга страна- членка на Европейския съюз?  Нямате никаква идея как цялата тази офис техника ще бъде предвижена до толкова далечна дестинация? Простите изчисления, до които достигнахте, след като изчислихте количеството товар, което трябва да бъде доставено до друга дестинация, ви накараха да се замислите дали пътнически самолет би го побрал? Вече изчислихте, че цената на полета, заедно с цената на транспорта, както и количеството на превозвания товар? И крайната сума в калкулирането на сметката, ви донесе мигренично главоболие?
Но защо да хабите нерви, след като всичко това може да бъде извършено от някой друг, на место от вас?

 

Предимство на превозите до Англия със спедиция

В случай, че не сте наясно как да организирате превоз на товар до Англия или някоя друга дестинация. То тази статия ще ви запознае как да извършите това действие с лекота. За начало се успокойте, няма нужда да изпадате в паника. Тъй като това действие може да не рефлектира толкова сериозно върху вашия джоб. Напротив. Често пъти тази услуга, особено, когато е извършвана от фирма, чиято дейност е насочена към спедиция и транспорт на стоки в страната и чужбина, може да се извърши на максимално достъпна за всеки клиент- цена. Предимството при използване на специализирана фирма за извозване на стоки и товари се сътои в това , че може да предложи на своите клиенти, най-изгоден и рентабилен транспорт, тъй като са запознати с всички условия в Европейския съюз за превоз и доставка.

 

 Избор на фирма за траспортиране на вашите пратки

 

А сега се запознайте с няколко прости правила, които трябва да знаете, в случай, че това действие ви се наложи:

  •  Проучване на пазара,транспорт до Англия.

    – Първото и най-основно нещо, което трябва да направите е да проучите пазара. Тъй като напоследък се появиха различни фирми, чиято дейност е насочена към превоза на товари и стоки, ви съветваме да проучите добре фирмата, на която желаете да възложите вашата поръчка. При справка в Интернет. Вие бихте могли да получите максимална информация за мнението на други клиенти. Ползвали услугите на избраната от вас фирма за транспорт. Друг оптимален вариант е да се доверите на ваши близки, на които им се е налагало да ползват услугите на някоя транспортна фирма.  Ако все пак нямате познати, които да са ползвали подобни услуги, нашата фирма.  НАДЯ ГРУП  ЕООД, се гордее със своето добро реноме, отговорност и коректност към своите клиенти. Ние с лекота ще превозим вашите стоки до избраната от вас дестинация, както и ще се погрижим да останете доволни от нашите услуги.

 

  •  Изчисляване на стоката – Навярно повечето от вас не биха могли да си представят как ще се въоръжат с измервателни уреди и ще премерят обема, и количеството на стоката. За да не изпадате в подобна ситуация и главоблъсканица, то доверете се на спедиторите на НАДЯ ГРУП. Ролята на спедитора е да изчисли количеството на товара, както и да ви предложи най-добър вариант ( на минимална цена) за неговото превозване. В техните задължения влизат и допълнителни отговорности. Спедиторът е човекът, който трябва да уточни датата на тръгване; да ви запознае с условията на договора за застраховка на вашата стока; точка на пристигане; дата и час; товаро-разтоварна дейност и др.

 

  • Уточняване на маршрута

    – След като вече сте наясно с обемът и големината на товара, както и към какъв вид товари приспада той, трябва да уточните и маршрута. Ако товарът е за Англия, то най-вероятно ще ви се наложи да уточните в коя част на Англия трябва да пристигне той. Маршрутът често пъти може да бъде отбелязан и във вашия договор, както и да бъдат направени допълнителни уточнения – дата на пристигане; час; адрес; товаро- разтоварна дейност и др.

 

  •  Допълнителни такси за транспорта

    – Обикновено, след като е уточнен и маршрута. Фирмата за спедиция и транспорт, ще ви консултира относно евентуално допълнителни такси за транспорта. Често пъти това може да бъдат различни допълнителни изисквания от страната членка на ЕС, такси за граници, допълнителни договори за товара; категория на товара и др.транспорт до Англия

 

 

След проследването на тези четири основни точки в организацията на превоз на товар до  Англия или някоя друга страна членка на ЕС, вие ще сте наясно и с крайната цена.
А, ако все още не сте открили коректна фирма, чиято дейност да е свързана със спедиция и транспорт. НАДЯ ГРУП   и техния екип от спедитори, шофьори и консултанти, ще се погрижи това начинание да бъде извършено с лекота. За повече информация, можете да посетите сайта на НАДЯ ГРУП . Да се свържете с наш сътрудник на посочената в сайта форма за контакт или да отправите заявка, запитване към нас. Спестете времето и усилията си, доверете се на НАДЯ ГРУП !транспорт до Англия

 

Ние ще ви дадем правилната посока, можете да се свържите с нас!

Zastrahovam.com                                   Servizko.com                                  Facebook.com